Fire Guts afvalstortplaatsen in Phuket Town – Video

Phuket -

Een brand verwoestte vuilstortplaatsen in de gemeente Phuket City nabij het Saphan Hin Public Park in Phuket Town.

De gemeente Phuket City vertelde de Phuket Express dat ze zaterdag om 2 uur in de vroege ochtend (00 februari) op ​​de hoogte waren gesteld van de brand.th). Brandweerlieden met brandweerwagens van de gemeente Phuket City, de gemeente Wichit en de gemeente Rassada kwamen ter plaatse. De brand verspreidde zich wijd over de stortplaats.

Brandweerlieden hebben de brand gespoten om te voorkomen dat deze zich vanuit de stortplaatsen zou verspreiden naar nabijgelegen verbrandingsovens en fabrieken, evenals naar andere gebouwen die verband houden met de stortplaats.

Vanochtend bleef er vanaf de stortplaats rook opstijgen, hoewel de brand onder controle was. Buurtbewoners werden geïnformeerd om maskers te dragen en indien mogelijk binnen te blijven.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.