Brand verwoest huis in Wichit

Wichit-

Een brand heeft een huis in Wichit verwoest. Er zijn geen gewonden gemeld.

Brandweerlieden werden maandag (12 februari) op ​​de hoogte gebracht van de brand in een huis in Soi Thep Anusorn in Wichit, Mueang Phuket. Toen ze met twee brandweerwagens bij het huis arriveerden, bleek dat het gebouw zwaar in brand stond. Het duurde ongeveer een half uur voordat de brand onder controle was.

De binnenkant van de woning werd door de brand volledig verwoest. Er zijn geen gewonden of sterfgevallen gemeld. De oorzaak van de brand wordt onderzocht en de schade wordt geschat.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.