Baraku in beslag genomen uit bar in Thalang

Thalang-

Een barmanager werd gearresteerd met vier sets Baraku, ook wel bekend als Shisha, in een bar in Cherng Talay.

De Thalang-districtsofficieren deden een inval in een onbekende bar in Cherng Talay. Er werden veel buitenlandse klanten gevonden die Baraku gebruikten. De barmanager werd gearresteerd en er werden vier sets Baraku in beslag genomen. Vervolgens werd hij naar het politiebureau van Cherng Talay gebracht.

Hij wordt beschuldigd van het bezit van onbetaalde belastingtabak en het illegaal verkopen van verboden geïmporteerde artikelen (Baraku en e-sigaretten). De naam van de barmanager en de bar zijn door agenten niet vrijgegeven. Shisha, of Baraku, is illegaal in Thailand.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.