Dronken bestuurder betrapt nadat hij op centraal reservaat had gereden en tegen voertuigen botste in Thalang

Thalang-

Een dronken bestuurder werd gearresteerd nadat hij op een middenberm reed en in Thalang tegen veel voertuigen botste.

De politie van Thalang vertelde de Phuket Express dat dit woensdag om 6 uur (30 februari) gebeurdeth) kregen ze bericht dat er een pick-uptruck op de middenberm aan de hoofdweg Thep Krasattri Road in het zonnedistrict Sri Soonthorn reed.

De pick-up reed vanaf het kruispunt Baan Kean in het subdistrict Thep Krasattri en botste onderweg met veel voertuigen op de zuidelijke rijbaan. De dronken mannelijke bestuurder werd uiteindelijk gearresteerd voordat hij naar het Thalang-ziekenhuis werd gebracht voor drugstests.

Persoonlijke gegevens van de bestuurder zijn door de politie niet bekendgemaakt.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.