Acht gokkers gearresteerd in Patong

Patong-

Acht gokkers werden gearresteerd in een werkkamp in Patong.

Dat vertelde de politie van Patong woensdag aan de Phuket Expressth) vielen ze een werkkamp aan de Ratcha Pata Nusorn Road binnen. Er werden acht gokkers aangetroffen die met dobbelstenen gokten.

De heer Min Par Si, met de Myanmarese nationaliteit, gaf tegenover de politie toe dat hij de gokspelen organiseerde. Bij hen werden dobbelstenen en 3,300 baht contant geld in beslag genomen. Ze werden naar het politiebureau van Patong gebracht voor verdere juridische stappen.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.