UPDATE: Lichaam van vermiste Britse man gevonden na kajakongeluk in Surat Thani

Soerat Thani –

A Een Britse toerist die vermist was geraakt na een kajakongeluk op de Rajjaprabha-dam in het district Baan Ta Khun, werd op tragische wijze dood aangetroffen.

Vorige verhaal:

Ambtenaren zeiden dat de heer Gowribalan Shanghaman, 24, Brits staatsburger, naar verluidt vroeg op zondag 11 februari uit zijn kajak in het water van de dam was gevallen.th, wat leidde tot een zoek- en reddingsoperatie.

Nu voor de update:

Dat vertelde het Surat Thani Public Relations Office aan de Phuket Express op woensdag 14 februarith) werd het lichaam van de heer Gowribalan Shanghaman, 24, Brits staatsburger, drijvend gevonden bij de Rajjaprabha Dam. Zijn lichaam werd geborgen voordat het naar een plaatselijk ziekenhuis werd gebracht.

Surat Thani-functionarissen hadden naar verluidt contact met de Britse ambassade en familieleden van de overledene.

TPN media betuigt zijn medeleven aan de vrienden en familie van de heer Shanghaman.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.