Patong-wasdief gearresteerd

Patong-

Een gezochte wasdief werd gearresteerd nadat hij veel kleding had gestolen uit een waswinkel in Patong.

Dat vertelde de politie van Patong dinsdag aan de Phuket Expressth) arresteerden ze een mannelijke verdachte van 30 jaar oud. Andere persoonlijke gegevens zijn niet vrijgegeven door de politie van Patong. Bij hem werden veel gestolen kleren in beslag genomen.

Op zaterdag (10 februarith), heeft de eigenaar van een waswinkel aan de Phang Mueang Sai Kor Road aangifte gedaan bij de politie van Patong. Klanten hadden de winkeleigenaar eerder verteld dat hun kleding was gestolen. Op camerabeelden van de winkel is te zien dat een man in de vroege ochtend kleding uit de winkel heeft meegenomen die niet van hem was.

De politie van Patong spoorde de verdachte op via camerabeelden in de buurt voordat hij werd gearresteerd. Hij wordt beschuldigd van diefstal.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.