Lisa Blackpink debuteert in seizoen 3 van 'White Lotus'

PERSBERICHT:

De Thaise K-popsensatie Lalisa ‘Lisa’ Manoban gaat haar acteerdebuut maken in het langverwachte derde seizoen van de duistere comedyserie ‘The White Lotus’. De productie maakt zich op om deze maand te beginnen, met locaties in Bangkok, Phuket en Koh Samui die mikken op een release in 2025.

Lisa, wereldwijd bekend als lid van de succesvolle K-popgroep Blackpink, zal worden vergezeld door een getalenteerd ensemble van Thaise acteurs, waaronder Dom Hetrakul, Patravadi “Lek” Mejudhon en Maethi “Tayme” Thapthimthong.

‘The White Lotus’, die voor het eerst in première ging op 11 juli 2021, oogstte al snel lovende kritieken en veel kijkers, wat HBO ertoe aanzette de serie uit te breiden tot na de aanvankelijke beperkte oplage van zes delen. Het daaropvolgende seizoen bleef publiek trekken, waardoor de plaats van de show in de populaire cultuur werd verstevigd.

De serie, gemaakt door Mike White, wordt geprezen vanwege zijn verkenning van de menselijke psyche door middel van een mix van donkere humor en drama, tegen de achtergrond van een luxe resort. De serie heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder 14 Emmy Awards en twee Golden Globes, en is door het American Film Institute erkend als een van de beste televisieprogramma's in zowel 2021 als 2022.

Het voorgaande is een persbericht van de PR-afdeling van de Thaise overheid.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.