Officiële feestdagen Songkran 2024 verlengd tot vijf dagen

nationaal —

In een poging het toerisme tijdens het komende Songkran-festival te stimuleren, heeft het Thaise kabinet de toevoeging van een speciale feestdag op 12 april 2024 goedgekeurd. Dit besluit verlengt de traditionele Songkran-vakantieperiode tot vijf dagen, lopend van 12 tot 16 april.

Nieuwsberichten na de kabinetsvergadering geven aan dat het de bedoeling achter deze stap is om een ​​extra vrije dag te bieden om het toerisme en de economie tijdens de Songkran-vakantie te stimuleren.

Met de goedkeuring van deze speciale feestdag zullen de Songkran-vieringen in Thailand nu officieel vijf dagen beslaan, van 12 tot 16 april. De Thaise regering verwacht dat deze verlengde pauze de toeristische sector verder zal stimuleren, voortbouwend op eerdere inspanningen om Songkran tot een belangrijke economische motor te maken.

Ondertussen zal de totale periode van Songkran-evenementen in het hele land 21 dagen beslaan, maar dat betekent niet dat er overal 21 dagen watergevechten zijn.

Lees onze eerdere berichtgeving over het Songkran-festival van dit jaar en waarom het wordt gepland als het grootste waterfestival ooit.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite The Pattaya News.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/