Brand vernietigt auto in Kamala

kamala-

Een brand beschadigde een geparkeerde auto in Kamala.

De brandweer van Kamala werd zondag (11 februari) op ​​de hoogte gebracht van de brandth) om 7 uur nabij een huis in Baan Bang Wan in Kamala. Met een brandweerwagen kwamen ze ter plaatse en troffen een sedan aan die zwaar in brand stond. Het duurde ongeveer 30 minuten om de brand onder controle te krijgen. De sedan werd totaal vernield.

Buurtbewoners vertelden The Phuket Express dat iemand gras had gemaaid voordat het gras in een nabijgelegen gebied werd verbrand. Er stond een harde wind en vonken van de brand kwamen op de sedan terecht en deze vloog snel in brand.

Het was onduidelijk of de branders zouden worden opgespoord en juridisch aansprakelijk zouden worden gesteld voor de brand en de schade.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.