Patong Tuk Tuk-taxichauffeur beboet nadat buitenlandse passagier op dak heeft zien dansen – video

Patong-

Een TuK Tuk-taxichauffeur kreeg een boete nadat zijn buitenlandse passagier op een dak in Patong was zien dansen.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat een videoclip van een buitenlandse passagier die danste op het dak van een Tuk Tuk-taxi vorige week viraal was gegaan op sociale media.

Op zaterdag (10 februarith) heeft de politie van Patong met succes de Tuk Tuk-taxichauffeur geïdentificeerd. Hij werd naar het politiebureau van Patong geroepen en kreeg een boete en werd gevraagd zijn passagiers te waarschuwen niet op het dak te dansen.

De Phuket Express merkte op dat de politie van Patong geen details heeft vrijgegeven over de Tuk Tuk-taxichauffeur en het bedrag van de boete of de exacte aanklacht.

Er waren ook geen updates van de politie van Patong over de vraag of de buitenlandse passagier zou worden opgespoord, geïdentificeerd en mogelijk ook een boete zou krijgen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.