Oekraïense man gearresteerd wegens te lang verblijf op de luchthaven van Phuket

Phuket -

Een Oekraïense man werd op de internationale luchthaven van Phuket gearresteerd wegens overschrijding van de verblijfsduur van 114 dagen.

Dat vertelde Royal Phuket Immigration aan de Phuket Express op vrijdag 9 februarith) arresteerden ze een 23-jarige Oekraïense man in de internationale vertrekterminal op de luchthaven. Hij bleek 114 dagen te hebben overschreden. Hij werd naar het politiebureau van Sakoo gebracht, waar hij werd beschuldigd van te lang verblijf.

De Phuket Express merkte op dat het Phuket Immigration Office geen andere details over de buitenlander had verstrekt dan het incident in het algemeen aan de pers te melden.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.