Onbekende vrouwelijke rijder sterft na motorongeluk in Rawai

Chalong-

Een onbekende vrouwelijke rijder stierf na een motorongeluk in Rawai.

De politie van Chalong werd vandaag, 4 februari 40, om 7 uur op de hoogte gesteld van het ongeval op de Sai Yuan Road bij de ingang van Soi Saturday in Rawai. Hulpverleners kwamen ter plaatse en troffen de motorfiets op het voetpad aan, die tegen een elektriciteitspaal botste. In de buurt vonden de eerstehulpverleners het lichaam van een onbekende vrouwelijke rijder.

De politie vermoedde dat de vrouw in een bar in Rawai werkte, maar er werden geen identiteitsdocumenten bij haar gevonden. Haar lichaam werd voor identificatie naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht. De politie controleert camerabeelden in de buurt om de exacte oorzaak van het ongeval te achterhalen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.