Verdachte gearresteerd met 10,600 Meth-pillen en 600 gram Crystal Meth in Phuket

Phuket -

In Thalang is een verdachte aangehouden met 10,600 methamfetaminepillen en 600 gram crystal methamfetamine.

Dat vertelde de provinciale politie van Phuket dinsdag aan de Phuket Expressth) arresteerden ze de heer Dechaphon 'Nay', 43 uit Sri Soonthorn, Thalang. Hij werd gearresteerd in een woonwijk aan de Liphon – Hua Harn Road in Sri Soonthorn

Bij hem werd 661.30 gram crystal methamfetamine en 10,600 methamfetaminepillen in beslag genomen. De politie nam ook eigendommen van hem in beslag ter waarde van in totaal ongeveer 400,000 baht.

Hij werd naar het politiebureau van Thalang gebracht waar hij werd beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-medicijnen met de bedoeling illegale categorie 1-medicijnen te verkopen en mee te nemen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.