Poolse man gearresteerd nadat hij naar verluidt meer dan 10,000 baht aan eten en drinken had gestolen uit een supermarkt in Phuket

Rawai-

Een Poolse man werd gearresteerd nadat hij werd betrapt op het stelen van eten en drinken ter waarde van 13,376 Baht in een supermarkt in Rawai, Phuket.

De politie van Chalong vertelde de Phuket Express dat op woensdag (7 februarith) arresteerden ze een 49-jarige Poolse man in een supermarkt in Rawai.

Van hem werd in beslag genomen een avocado (119 Baht), een fles honing (225 Baht), een fles bier (119 Baht), een fles olijfolie (279 Baht), twee flessen whisky (9,999 Baht en 2,099 Baht). , boter (254 Baht) en een theedoos (282 Baht).

Hij werd naar het politiebureau van Chalong gebracht waar hij werd beschuldigd van diefstal. Zijn naam werd niet vrijgegeven aan de pers, noch waren de specifieke details rond zijn vermeende daden.

De verdachte heeft geen verklaring aan de media afgegeven en het was niet direct bekend of hij een advocaat had.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.