Ruiter uit Nederland gearresteerd wegens roekeloos rijgedrag en ongehoorzaamheid aan de politie in Patong

Patong-

Een rijder uit Nederland werd gearresteerd wegens roekeloos rijgedrag en ongehoorzaamheid aan politieagenten.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze eerder deze week hardhandig optreden tegen illegale motorrijders hebben ondernomen, waarbij ze een mannelijke motorrijder uit Nederland hebben gearresteerd.

Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht waar hij werd beschuldigd van rijden zonder rekening te houden met de eigendommen en het leven van anderen, veiligheidsoverwegingen, vechten/obstrueren van agenten, het negeren van bevelen van agenten en roekeloos rijgedrag.

De politie van Patong heeft echter geen andere details over de berijder bekendgemaakt, noch details over wat er gebeurde voordat hij werd gearresteerd.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.