Man uit Myanmar gearresteerd na diefstal van motorfietsen in Phuket

Phuket -

Een man uit Myanmar werd in Karon gearresteerd nadat hij in Phuket veel motorfietsen had gestolen.

De politie van Karon vertelde de Phuket Express dat er zondag (4 februari)th) arresteerden ze de heer NYINYI HTWE, 32, een staatsburger van Myanmar. Hij werd gearresteerd nabij een heuvel in Kata. Het arrestatiebevel werd in augustus vorig jaar, 2023, tegen hem uitgevaardigd door het provinciale gerechtshof van Phuket wegens nachtelijke diefstal.

Naar verluidt gaf hij tegenover de politie toe dat hij in Phuket veel motorfietsen had gestolen. Hij nam motorfietsen mee waarvan de berijders de sleutels in het contact hadden laten zitten en verkocht de gestolen motorfietsen vervolgens in Phang Nga.

Op het moment van schrijven bleef hij in hechtenis.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.