Twee mensen gewond bij crash met pick-up in Phuket

FOTO: Kusoldharm Rescue Foundation

Phuket -

Twee mensen die gewond zijn geraakt, kwamen vast te zitten nadat een pick-uptruck was neergestort in Rassada.

De hulpdiensten werden vrijdag (2 februari) op ​​de hoogte gebracht van het ongevalnd) op de Chalerm Phrakiet Rama 9 Road (omleidingsweg) in Rassada, Mueang Phuket.

De eerste hulpverleners kwamen ter plaatse en troffen de beschadigde pick-up langs de kant van de weg aan, terwijl de mannelijke chauffeur nog steeds vastzat in de cabine. Het duurde ongeveer 25 minuten om hem te bevrijden en bovendien had zijn vrouwelijke passagier beide benen gebroken. Ze werden allebei naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Getuigen vertelden aan The Phuket Express dat de chauffeur van de pick-up met hoge snelheid reed voordat hij de controle verloor en ronddraaide in de berm.

Op het moment van schrijven werd de exacte oorzaak van het ongeval nog steeds onderzocht door de relevante autoriteiten.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.