Zestien gokkers gearresteerd in Thalang

Thalang-

Zestien gokkers werden gearresteerd in een plaatselijk gokhol in het Thalang-district.

Een team van de politie van Regio 8 en de politie van Thalang heeft vrijdagavond (2 februari) een inval gedaan in een lokaal gokhol in een huis in het subdistrict Pa Klok. Zestien lokale gokkers werden gearresteerd met veel lokale gokartikelen (in lokale dialecten garnalenvis genoemd). Bij de groep werden gokartikelen en 18,510 baht aan contant geld in beslag genomen.

De groep werd naar het politiebureau van Thalang gebracht waar ze werden beschuldigd van deelname aan illegaal gokken. Een van de groepsleden die alleen werd geïdentificeerd als de heer Monpriya, 53, wordt geconfronteerd met aanvullende aanklachten wegens het exploiteren van een illegaal gokbedrijf en bovendien wordt mevrouw Malaiphon, 49, beschuldigd van het leiden van het illegale gokken.

Dit zet een recente trend voort van het hard optreden tegen gokken in Phuket, zoals we eerder hier meldden.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.