Ruiter sterft na motorongeluk in Kathu

Kathu –

Een motorrijder werd ter plekke dood verklaard nadat zijn motor in een bocht in Kathu crashte.

De politie van Kathu werd donderdagochtend (1 februari) op ​​de hoogte gebracht van het ongevalst) om 5:00 uur op de Wichit Songkram Road voor de Kathu-tempel.

Hulpverleners en de Phuket Express kwamen ter plaatse en vonden het lichaam van de heer Sutthisak Ketkhao, 33, uit Trang, onderweg met ernstig hoofdletsel en onder het bloed. Vlakbij werd zijn beschadigde motor gevonden.

Getuigen vertelden de politie dat de motorrijder met hoge snelheid reed voordat hij in de bocht de controle verloor. Zijn hoofd was tegen de weg gebotst en hij droeg geen beschermende motorhelm.

De politie controleert camerabeelden in de buurt om de exacte oorzaak van het ongeval te achterhalen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.