Vrouwelijke buitenlandse toerist naar verluidt misbruikt door een man in het toilet van het busstation van Phuket – video

Phuket -

Een vrouwelijke buitenlandse toerist zou zijn misbruikt door een man in een toilet bij het busstation van Phuket.

De politie van Phuket City werd woensdag (5 januari) om 00 uur door een barmhartige Samaritaan op de hoogte gebracht van het incident.st) bij de nieuwe Phuket-busterminal aan Thep Krasattri Road in het subdistrict Rassada, Mueang Phuket.

De politie kwam ter plaatse om de onbekende barmhartige Samaritaan te vinden. Een buitenlandse toerist had hem om hulp gevraagd. De toerist zei dat een man het vrouwentoilet was binnengegaan en had geprobeerd haar lastig te vallen.

Op camerabeelden die ter plaatse zijn gemaakt, is te zien hoe een monnik naar het toilet rent nadat hij iemand om hulp hoorde schreeuwen. Een man met een handdoek kwam naar buiten voordat de onbekende vrouwelijke buitenlandse toerist wegrende.

Volgens de politie was de man medewerker van een busmaatschappij en zijn ze naar hem op zoek. De monnik en de toerist waren echter niet ter plaatse toen de politie arriveerde. De toerist was naar verluidt al vertrokken richting het eiland Phan Ngan in Surat Thani, maar de politie probeerde haar op te sporen om met haar te praten.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.