Bestuurder van een minibusje in Phuket, dronken van meth, botst tegen vijf auto's en vier motorfietsen

Phuket -

Een dronken bestuurder botste met een minibusje tegen vijf auto's en vier motorfietsen in Karon. Hij probeerde weg te rijden, maar botste tegen een elektriciteitspaal.

De politie van Karon vertelde de Phuket Express dat ze dinsdag (6 januari) om 30 uur op de hoogte waren gesteld van het incident.th) aan de Patak Road in Karon. Zij en de Phuket Express kwamen ter plaatse en troffen vijf beschadigde auto's en vier beschadigde motorfietsen aan. Vier mensen raakten lichtgewond.

De aangereden minivan-taxichauffeur werd door de politie tegengehouden voor een hotel in Karon. Het busje was tegen een elektriciteitsmast gebotst. De bestuurder van de minibus werd door de politie geïdentificeerd als de heer Russalan Jitlang, 30 jaar oud. In de minibus werd ook een methamfetaminepil gevonden. Hij gaf tegenover de politie toe dat hij 's ochtends één methamfetaminepil had ingenomen.

Er zaten geen passagiers in de minibus omdat ze al bij een hotel waren afgezet. De minibus botste eerst tegen een voertuig voordat hij probeerde te ontsnappen en botste vervolgens tegen een ander voertuig.

De chauffeur werd naar het politiebureau van Karon gebracht, waar hij werd beschuldigd van illegaal bezit van een categorie 1-medicijn en rijden nadat hij methamfetaminepillen had ingenomen. Het Phuket Land Transport Office heeft nog niet verklaard of er verdere juridische stappen zullen worden ondernomen tegen de bestuurder van het minibusje.

Soortgelijke verhalen:

De politie van Tha Chatchai vertelde de Phuket Express dat ze vrijdagochtend om 9 uur (00 januari) op ​​de hoogte waren gebrachtth) dat een minibus met een lekke band vele kilometers reed met vonken uit het voorwiel op weg naar Thep Kassatri Road in Mai Khao, Thalang.

Een dronken minibusbestuurder die toegaf methamfetaminepillen te hebben ingenomen en met een lekke band te hebben gereden, waardoor vonken uit een voorwiel kwamen in Thalang, is zijn rijbewijs kwijtgeraakt.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.