Phuket Airport verduidelijkt viraal beeld van buitenlanders die badkleding dragen

Phuket -

De internationale luchthaven van Phuket heeft duidelijkheid gegeven nadat een foto van twee buitenlandse toeristen die alleen badkleding droegen viraal ging op sociale media.

Dat vertelde de luchthaven woensdag (31 januari) aan de Phuket Expressst) dat op 28 januarithwerden de twee mannelijke buitenlandse toeristen die badkleding droegen voor de internationale terminal uit een auto gedropt. Ze kleedden zich echter aan voordat ze de eigenlijke terminal binnengingen.

De internationale luchthaven van Phuket vraagt ​​buitenlandse toeristen om zich op de luchthaven passend te kleden, ongeacht of ze binnen zijn of niet.

De toeristen werden niet geïdentificeerd.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.