Buitenlandse motorrijder probeert ketting te breken bij illegaal geparkeerde motor in Phuket – video

Phuket -

Een buitenlandse motorrijder werd betrapt terwijl hij probeerde een ketting te breken die zijn illegaal geparkeerde motor in Phuket Town vasthield.

Dat vertelde de politie van Phuket City dinsdag aan de Phuket Expressth) dat het incident op 23 januari plaatsvondrd maar het ging deze week viraal op sociale media. Een bezorgde burger nam een ​​video op van de buitenlandse rijder die probeerde de ketting te breken die het stuur van zijn motorfiets blokkeerde terwijl hij geparkeerd stond op een wit-rode parkeerplaats.

De verkeerspolitie van Phuket City was snel ter plaatse. De politie vroeg de buitenlandse rijder om te stoppen met proberen de ketting te breken, maar hij bleef dit doen. Het was onduidelijk of hij de ketting volledig van de motorfiets had kunnen halen, maar later bleek uit een video dat dit wel het geval was.

Op januari 24thwerd de buitenlandse rijder ontboden naar het politiebureau van Phuket City. Hij kreeg een boete omdat hij op een parkeerterrein parkeerde. Persoonlijke gegevens van de buitenlandse rijder zijn echter niet vrijgegeven door de politie.

De buitenlandse renner bekeek zichzelf op de video, verontschuldigde zich bij de politie en beloofde het niet nog een keer te doen. Ook vroeg hij op sociale media of hij in de toekomst een goede toerist zou kunnen zijn die zich aan de verkeersregels houdt.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.