Twee verdachten gearresteerd met 3,430 Meth-pillen in Thalang

Thalang-

Twee verdachten werden gearresteerd met 3,430 methamfetaminepillen en 642 gram crystal methamfetamine.

De grenspolitie vertelde de Phuket Express dat ze het afgelopen weekend twee verdachten hebben gearresteerd die alleen werden geïdentificeerd als de heer Jaran 'Eak', 40 uit Thalang en de heer Bamroong 'Long', 40 uit Buriram. Ze werden gearresteerd nabij een lagune in het subdistrict Sri Soonthorn.

Bij hen werden 3,430 methamfetaminepillen en 642 gram crystal methamfetamine in beslag genomen. Een deel van de drugs werd begraven in de grond aangetroffen.

Ze werden naar het politiebureau van Thalang gebracht waar ze werden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-medicijnen met de bedoeling deze te verkopen.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.