Varkensvlees verspreid over de weg na een ongeluk met vier auto's in Thalang

Thalang-

Varkensvlees werd verspreid op een weg gevonden nadat vier auto's waren neergestort in het Thalang-district.

De politie van Thalang werd maandag (10 januari) om 00 uur op de hoogte gebracht van het ongeval op de hoofdweg Thep Krasattri in het subdistrict Thep Krasattri. Ze kwamen ter plaatse en troffen onderweg twee beschadigde pick-up trucks, een sedan en een minibus aan. Verspreid over de weg werd varkensvlees aangetroffen.

Een van de chauffeurs van de pick-up, die niet bij de pers bekend was, vertelde de politie van Thalang dat hij op de noordelijke rijbaan reed. Hij wilde van de linker- naar de rechterrijstrook wisselen, maar er stond een ander voertuig in de buurt. Vervolgens verloor hij plotseling de controle over zijn pick-up voordat hij tegen een sedan botste die in dezelfde richting reed.

Zijn pick-up stak de middenberm over voordat hij op de zuidelijke rijbaan botste tegen een andere pick-up die varkensvlees vervoerde en een minibusje. Vier passagiers in de minibus liepen lichte verwondingen op, evenals de twee andere bestuurders.

De politie van Thalang zet haar onderzoek voort voor verdere juridische stappen en heeft op het moment van schrijven de namen van de betrokkenen nog niet vrijgegeven.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.