Brand verwoest tweedehandswinkel in Thalang, ongeveer 10 miljoen baht aan schade

Thalang-

Een brand verwoestte een tweedehandswinkel in Thalang, met een schade van ongeveer 10 miljoen baht.

De brandweer werd dinsdag 3 januari om 20 uur op de hoogte gebracht van de brandth) bij een tweedehandswinkel aan de Thep Krasattri Road in het subdistrict Sri Soonthorn. Zij en de Phuket Express kwamen ter plaatse en ontdekten dat er veel zwarte rook was en dat het vuur hevig in brand stond.

Een kort deel van de weg werd tijdelijk afgesloten voor de brandweer. Vanwege droog weer en harde wind duurde het ongeveer een uur om de brand onder controle te krijgen. Het vuur verspreidde zich echter niet naar de nabije omgeving.

Twee onbekende medewerkers van de winkel en een brandweerman raakten lichtgewond. Medewerkers vertelden de Thaise media dat de brand aan de achterkant van de winkel begon, maar het was onduidelijk waar precies. De kosten van de schade worden geschat op ongeveer 10 miljoen baht en de oorzaak van de brand wordt onderzocht door de Thaise Forensische Politie.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.