Nagemaakte goederen ter waarde van 10 miljoen baht in beslag genomen in Patong

Patong-

Er werden ruim 500 nagemaakte goederen in beslag genomen in winkels in Patong, met een gezamenlijke waarde van meer dan 10 miljoen baht.

Dat vertelde de politie van Regio 8 aan de Phuket Express op zondag 28 januarith) vielen ze winkels aan de Ratch Uthit 200 Pi Road binnen. De inval vond plaats nadat ze op de hoogte waren gebracht door een bedrijf dat echte merkartikelen verkocht, zoals GUCCI, BALENCIAGA, ADIDAS, ALEXANDER en McQUEEN.

Agenten troffen vier winkels aan die in totaal meer dan 500 nagemaakte merkartikelen in hun bezit hadden, wat neerkomt op een schadeverlies van ruim 10 miljoen baht voor de betrokken merken.

Bij de vier winkels werden drie Thais en immigranten gearresteerd. Ze werden naar het politiebureau van Patong gebracht waar ze werden beschuldigd van het verkopen van nagemaakte merkartikelen. Hun namen werden niet vrijgegeven.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.