UPDATE: Ouders van een Russische man die inbrak in het kantoor van de gouverneur van Phuket bieden persoonlijk hun excuses aan

Phuket -

De ouders van een jonge Russische man die inbrak in het kantoor van de gouverneur van Phuket hebben onlangs persoonlijk hun excuses aangeboden aan de gouverneur.

Ons vorige verhaal:

Een grillige en losgeslagen Russische man brak in in het kantoor van de gouverneur van Phuket in het provinciehuis van Phuket aan Tha Kraeng Road in Talad Nuea, Phuket Town, voordat hij later probeerde een motorfiets te stelen.

Nu voor de update:

Op zaterdag (27 januarith) bezochten de ouders van de 24-jarige Russische man persoonlijk de gouverneur van Phuket, Sophon Suwannarat. Ze zeiden dat ze het heel erg vonden tegenover de gouverneur voor wat hun zoon hem en de regering van Phuket had aangedaan.

Gouverneur Sophon zei tegen de ouders dat ze andere Russen in Phuket alsjeblieft moeten vertellen dit soort dingen niet te doen, omdat dit een extreem negatief effect heeft op het toerisme in Phuket en Thailand, evenals op het algemene imago van de Russen in Thailand. Hoewel de gouverneur de verontschuldiging aanvaardde, worden er op grond van de Thaise wet verdere juridische stappen ondernomen tegen de verdachte.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.