Ruim 4,000 buitenlandse passagiers op cruiseschepen arriveren op het eiland Samui

Samui-eiland, Surat Thani –

Ruim 4,400 buitenlandse passagiers op cruiseschepen arriveerden op het eiland Samui in Surat Thani.

De afdeling Public Relations van Surat Thani meldde deze week aan de Thaise media dat de Mein Shiff 5, een Duits cruiseschip, en de AIDabella, een Italiaans cruiseschip, aankwamen bij een pier nabij het strand van Na Thon.

Er waren 2,500 buitenlandse passagiers op de Mein Shiff 5 en 1,998 buitenlandse passagiers op de AIDabella. Ze bezochten het eiland voor een dagtocht.

Gerelateerde artikelen:

Koh Samui in de provincie Surat Thani verwacht een toename van het toerisme, aangezien er dit jaar 47 cruiseschepen op het eiland zullen aanmeren, die naar schatting 25,000 passagiers zullen meenemen.

Ruim drie miljoen mensen bezochten het eiland Samui, dat vorig jaar ruim 37 miljard baht aan inkomsten genereerde, aldus de toeristenautoriteiten van Samui.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.