Brand beschadigt lokaal huis in Thalang

Thalang-

Een brand beschadigde het huis van een lokale bewoner in het Thalang-district.

Het Royal Thai Navy Third Area Command vertelde de Phuket Express dat een brand eerder deze week het huis van een lokale bewoner in het subdistrict Thap Krasattri in de as legde.

Officieren van de in de buurt gestationeerde Commando Lucht- en Kustverdedigingseenheid kwamen snel ter plaatse om te helpen blussen. Het huis van het slachtoffer, alleen geïdentificeerd als mevrouw Rusananee, werd beschadigd door de brand.

Er waren geen gewonden, maar de exacte financiële schatting van de schade werd op het moment van schrijven nog steeds in tabelvorm opgesteld door mevrouw Rusananee en relevante functionarissen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.