Russische motorrijder sterft na motorongeluk met containervrachtwagen op het eiland Samui

Samui-eiland, Surat Thani –

Een Russische bestuurder overleed nadat zijn motor crashte voordat hij werd overreden door een containervrachtwagen op het eiland Samui.

De politie van Samui werd vrijdagochtend (26 januari) op ​​de hoogte gebracht van het ongevalth) aan de Tawee Ratch Pakdee Road in het subdistrict Mae Nam, vlakbij een postkantoor. Politie en hulpverleners kwamen ter plaatse en vonden het lichaam van een 49-jarige Russische rijder met ernstig hoofdletsel. Zijn naam werd niet vrijgegeven aan de media.

Drie meter verderop vonden eerstehulpverleners de beschadigde motor. Getuigen vertelden de politie dat de motorrijder de macht over het stuur verloor voordat hij werd overreden door een containervrachtwagen.

De vrachtwagen stopte niet onmiddellijk, maar werd later geblokkeerd door de verkeerspolitie van Samui. De chauffeur werd alleen geïdentificeerd als de heer Pongsakorn, 41 jaar oud. De politie van Samui zei dat de vrachtwagenchauffeur wordt beschuldigd van roekeloos rijgedrag met de dood tot gevolg.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.