Vermiste Chinese toerist uit Nakhon Si Thammarat gevonden op het eiland Pha Ngan

Soerat Thani –

Een vermiste vrouwelijke Chinese toerist in Nakhon Si Thammarat werd veilig aangetroffen op het eiland Pha Ngan in Surat Thani.

De stadspolitie van Nakhon Si Thammarat werd eerder deze week op de hoogte gebracht van het incident. Een 32-jarige mannelijke Chinese toerist had bij de politie aangifte gedaan van vermissing. Hij vertelde de politie dat zijn Chinese vriendin, alleen geïdentificeerd als mevrouw Sun, 27, vermist was. Hij was eerder bij haar in een hotel in de wijk Chang Klang in Nakhon Si Thammarat.

Hij en zijn andere twee Chinese vrienden verlieten het hotel, maar gingen uit elkaar met mevrouw Sun om door de stad te reizen. Ze maakten een afspraak bij het busstation in de stad voor een reis naar het eiland Pha Ngan.

Mevrouw Sun kwam echter niet naar het busstation. Ze probeerden contact met haar op te nemen, maar dat mislukte. Ze checkten in bij een hotel in de stad en wachtten een nacht op haar voordat ze aangifte deden bij de politie. Ze waren bang dat ze in gevaar zou zijn.

De politie controleerde camerabeelden van een hotel in Chang Klang, het busstation in de stad en op de luchthaven Nakhon Si Thammarat, maar kon haar niet vinden. De volgende dag namen ze eindelijk contact op met mevrouw Sun en ontdekten dat ze veilig was bij een andere groep vrienden op het Pha Ngan-eiland in Surat Thani.

Het was niet duidelijk hoe ze van Nakhon Si Thammarat naar het eiland Pha Ngan was gereisd.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.