Duitse man gearresteerd na diefstal van 86,000 baht uit hotel in Patong

Patong-

Een jonge Duitse man werd gearresteerd nadat hij 86,000 baht had gestolen uit een hotel in Patong.

Dat vertelde de politie van Patong donderdag aan de Phuket Expressth) om 3 uur stal een buitenlandse man 00 baht uit een kassa van een hotel in Patong aan de Ratch Uthit 86,000 Pi Road.

De verdachte bedekte zijn gezicht niet en keek zelfs naar een CCTV-camera in de buurt voordat hij wegliep. Hij was geen klant van het hotel. Het hotel heeft aangifte gedaan bij de politie van Patong met camerabeelden van het incident.

Op vrijdag (26 januarith) arresteerde de politie de verdachte die alleen werd geïdentificeerd als de heer Mohamed, 22, met de Duitse nationaliteit. Het arrestatiebevel werd uitgevaardigd door het provinciale gerechtshof van Phuket op beschuldiging van nachtelijke diefstal.

De verdachte bleef op het moment van ter perse gaan in hechtenis.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.