Drieëntwintig gokkers gearresteerd in Wichit

waar –

Drieëntwintig gokkers werden gearresteerd terwijl ze een lokaal gokspel speelden in Wichit.

De politie van Wichit vertelde de Phuket Express dat ze op woensdag (24 januari) een werkkamp hadden overvallen bij de ingang van een woonwijk aan de Khwang Road. Drieëntwintig gokkers werden gearresteerd. Van hen werd een lokaal gokspel uit het zuiden in beslag genomen (plaatselijk garnalen, vis, bloem genoemd) en 5,410 baht in contanten.

Ze werden naar het politiebureau van Wichit gebracht, waar ze werden beschuldigd van deelname aan gokken zonder toestemming. Eén van de verdachten wordt geconfronteerd met aanvullende aanklachten wegens het illegaal ter beschikking stellen van een gokhol, en een andere gokker wordt ook geconfronteerd met aanvullende aanklachten wegens het organiseren van het gokken.

De namen van de verdachten zijn door de politie van Wichit niet vrijgegeven.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.