Drie mensen gearresteerd met illegale sigaretten ter waarde van vijf miljoen baht in Wichit

waar –

In Wichit werden drie verdachten gearresteerd in drie afzonderlijke winkels, waarbij illegale sigaretten ter waarde van vijf miljoen baht in beslag werden genomen.

De politie van de Economic Crime Suppression Division (ECD) vertelde de Phuket Express dat ze eerder deze week drie winkels aan de Pattana Thongthin Road en de Chao Fa East Road in Wichit hebben overvallen. Er werden drie mensen gearresteerd die alleen werden geïdentificeerd als de heer Eakkachai, mevrouw Paweena en de heer Pongphon.

Bij hen werden in totaal 28,895 dozen illegale sigaretten in beslag genomen, wat een waarde heeft van ongeveer vijf miljoen baht.

Alle drie werden naar het politiebureau van Wichit gebracht om te worden aangeklaagd wegens overtredingen van de wet op de consumentenbescherming (het verkopen van sigaretten zonder dat er belasting wordt betaald).

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.