Britse man gearresteerd met magische paddestoel in Patong

Patong-

In Patong is een Britse man gearresteerd met een paddo. Paddo's worden in Thailand vermeld als illegale categorie 5-medicijnen.

Dat vertelde de politie van Patong donderdag aan de Phuket Expressth) arresteerden ze de 33-jarige Britse man voor een restaurant aan de Phra Baramee Road in Patong. Bij hem werd 1.10 gram van een paddo in beslag genomen.

Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht waar hij werd aangeklaagd wegens illegaal bezit van categorie 5-medicijnen (paddo's). De Phuket Express merkte op dat de politie van Patong geen verdere persoonlijke details over de Britse man heeft verstrekt.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.