UPDATE: Bentley die wordt gebruikt om met Lion Cub door Pattaya te rijden, is geregistreerd in Phuket

FOTO: Ann Isaan Rusland

Phuket -

De Bentley sedan die door Pattaya werd gereden met een leeuwenwelp op de passagiersstoel, was oorspronkelijk geregistreerd in Phuket.

Ons vorige verhaal:

Het Thaise Nationale Parken Departement start een onderzoek naar een buitenlandse man die werd gezien terwijl hij door de straat van Pattaya reed in een Bentley, vergezeld van wat lijkt op een leeuwenwelp op de achterbank.

Nu voor de update:

De heer Atthaphon Charoenchansa, de directeur-generaal van het Departement van Nationale Parken, vertelde de Thaise media dat de Bentley Continental GTC luxe sportsedan met open dak geregistreerd is bij een autobedrijf in Phuket. De bestuurder is vermoedelijk een man uit Sri Lanka.

Agenten onderzoeken echter bij het autobedrijf in Phuket wie de Bentley mogelijk bij hen heeft gehuurd of gekocht.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.