Acht tieners vallen twee andere tieners aan in Wichit

waar –

Acht tieners vielen nog eens twee tieners aan in Wichit terwijl ze een videoclip opnamen voordat ze deze eerder deze week op sociale media plaatsten.

De politie van Wichit vertelde de Phuket Express dat het incident maandag laat in de nacht (22 januari) begonnd) tot dinsdagochtend 23 januarird). De twee tieners die werden aangevallen werden alleen geïdentificeerd als de heer Chalermphon, 18, en de heer Taksanai. Ze hebben allebei na het incident aangifte gedaan bij de politie van Wichit.

Op woensdag (24 januarith) hebben alle acht tienerverdachten zich overgegeven aan de politie. Ze worden beschuldigd van lichamelijke mishandeling. Persoonlijke gegevens over de acht tieners zijn niet vrijgegeven door de relevante politie.

Eén van de verdachten, 18 jaar oud, vertelde de politie dat de andere partij hun twee vriendinnen, slechts 12 en 14 jaar oud, seksueel had misbruikt nadat ze dronken waren. Dit maakte de verdachten boos en zorgde ervoor dat ze met elkaar in gevecht gingen.

Op het moment van schrijven zet de relevante politie echter haar onderzoek voort naar aanleiding van de tegenbeschuldiging van de aanranding.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.