Israëlische man gearresteerd in Patong nadat hij naar verluidt had geprobeerd een vrouw te beroven bij een wisselkantoor

Patong-

Een Israëlische man die zijn verblijfsduur had overschreden, werd gearresteerd nadat hij naar verluidt had geprobeerd een potentieel slachtoffer te beroven bij een wisselkantoor in Patong.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat een vrouwelijk slachtoffer, wier naam vanwege haar privacy niet werd vermeld, een stafmedewerker was die werkte bij een wisselkantoor aan de Phra Baramee Road, aangifte had gedaan bij de politie van Patong. Dat vertelde ze op oudejaarsavond 31 december aan de politiestIn 2023, net na middernacht, probeerde een buitenlandse man haar te beroven bij het wisselkantoor.

De man bedekte zijn gezicht, kwam naar haar toe en pakte met beide handen haar nek vast. Het slachtoffer schreeuwde hardop en probeerde terug te vechten voordat de verdachte wegreed. Hij heeft niets van haar of het wisselkantoor gekregen.

De politie van Patong zette haar onderzoek voort en op maandag 22 januarind) arresteerden ze uiteindelijk een 26-jarige Israëlische man. Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht waar hij werd aangeklaagd voor nachtelijke diefstal, lichamelijk geweld waarbij lichaam en geest schade werden toegebracht, en het feit dat hij een buitenlander was die zijn verblijfsduur te lang had volgehouden.

De Israëlische man gaf toe dat hij probeerde te stelen van het slachtoffer, maar hij beweerde dat hij het slachtoffer niet had aangevallen. Hij heeft ook de aanklacht wegens nachtdiefstal ontkend, omdat hij zegt dat hij nooit daadwerkelijk iets heeft gestolen. Hij gaf geen commentaar op de overschrijding van de verblijfsduur.

Zijn naam werd echter verborgen gehouden door de politie van Patong.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.