Verdachte gearresteerd met 2,417 Meth-pillen in Thalang

Thalang-

In Thalang werd een man gearresteerd met 2,417 methamfetaminepillen en een pistool.

De politie van Thalang vertelde de Phuket Express dat ze het afgelopen weekend een verdachte hebben gearresteerd die alleen werd geïdentificeerd als de heer Chalermsak, 33, uit Phang Nga. Hij werd gearresteerd op de Pru Sampan Road in het subdistrict Thep Krasattri.

Van hem werden 2,417 methamfetaminepillen, een pistool en 29 kogels in beslag genomen. Hij werd naar het politiebureau van Thalang gebracht waar hij werd beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen, illegaal bezit van een vuurwapen en munitie, en het dragen van vuurwapens in het openbaar zonder toestemming.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.