Politie van Phuket arresteert kratom-sapverkoper: 315 flessen in beslag genomen tijdens undercoveroperatie

Phuket—

Op 20 januari 2024 arresteerde de onderzoekspolitie van Phuket een kratomsapverkoper met in totaal 315 flessen in Moo 5, Ratsada, Mueang, Phuket.

De politie van Phuket heeft een verdachte aangehouden, die publiekelijk alleen werd geïdentificeerd als de heer Sak, 44 jaar oud, en nam 300 flessen kratomsap van 1.5 liter en 15 flessen kratomsap van 500 ml in beslag.


Volgens een rapport van de politie maakte een anonieme bron melding van een winkel die in het geheim kratomsap verkocht aan tienergroepen in Moo 5, Ratsada.
Uit een politieonderzoek bleek dat Sak kratomsap in flessen verkocht aan tieners in de omgeving.
Sak bekende tegenover politieagenten dat hij kratomdranken verkocht aan lokale tieners voor respectievelijk 15 en 30 baht voor flessen van 500 milliliter en 1,500 milliliter.
Aanvankelijk diende de politie een aanklacht in wegens het zonder toestemming verkopen van kratomsap in flessen en begeleidde de verdachte naar het politiebureau van Mueang Phuket voor verdere juridische procedure.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.