Chinese toerist valt dodelijk van speedboot op de Similan-eilanden in Phang Nga

Phang Nga—

Op 1 januari 45 om 20 uur ontving het Phang Nga Maritime Enforcement Command Center een melding van een Chinese toerist die uit een speedboot viel op weg naar het Similan Islands National Park in Phang Nga.

Beveiligingsfunctionarissen van de marine van Similan Island meldden dat een Chinese toerist, publiekelijk geïdentificeerd als de heer Qinghai Shandong, 44, van een speedboot viel op weg naar het nationale park.
De medische en veiligheidsagenten van het nationale park haastten zich om de Chinese toerist te redden en verleenden eerste hulp voordat ze hem naar een ziekenhuis op het vasteland brachten.
De noodboot meerde echter om 2 uur aan bij de Thap Lamu Pier, Phang Nga, en het medische team maakte helaas bekend dat de Chinese toerist overleden was aangetroffen.

Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.