Lichaam drijvend gevonden nabij eiland in Phang Nga

Phang Nga-

Een lichaam werd drijvend gevonden nabij een eiland in het Khuri Buri-district.

Dat vertelde de Royal Thai Navy aan de Phuket Express op vrijdag 19 januarith) kregen ze van een kapitein van een vissersboot bericht dat hij en zijn bemanning een Aziatisch mannelijk lichaam zonder shirt in de zee bij het Ra-eiland hadden gevonden. Het lichaam werd geborgen en voor identificatie teruggebracht naar een plaatselijk ziekenhuis.

Ondertussen was een bemanningslid van een Myanmar-boot als vermist opgegeven in zee nadat hij eerder deze week van een vissersboot was gevallen, maar het was nog niet zeker of het lichaam de vermiste man was.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.