Thailand wordt weergegeven op Tripadvisor, vijf steden erkend in verschillende categorieën

PERSBERICHT:

Thailand heeft een indrukwekkende prestatie neergezet in de Tripadvisor Travellers’ Choice Awards 2024, waarbij vijf van zijn steden in verschillende categorieën zijn erkend. Bangkok en Phuket behoren tot de top 25 van bestemmingen wereldwijd en staan ​​respectievelijk op de 15e en 18e plaats.

 

Pattaya Beach in Chon Buri claimde de 7e positie in de categorie Trending Destinations, erkend om zijn prachtige stranden langs de Golf van Thailand. Op het gebied van culinaire hoogstandjes stonden Phuket en Chiang Mai respectievelijk op de 10e en 17e plaats in de categorie Food Destinations. Deze erkenning komt overeen met hun prominente plaats in de Michelingids van Thailand en de benoeming van Phuket tot UNESCO Creatieve Stad van Gastronomie.

 

Bij de prijzen werd ook aandacht besteed aan Khao Lak in Phang-Nga, dat op de 6e plaats staat in de categorie Huwelijksreisbestemmingen en bekend staat om zijn afgelegen stranden en gezinsvriendelijke activiteiten. Ondertussen behaalde Bangkok de 11e plek in de nieuwe categorie Duurzame Bestemmingen, wat de vooruitgang van Thailand op het gebied van duurzaam toerisme markeert.

 

Regionaal gezien behoorden Bangkok, Phuket en Chiang Mai tot de top 25 bestemmingen in Azië, respectievelijk op de 5e, 6e en 16e plaats.

Voor meer gedetailleerde informatie over deze erkenningen kunt u terecht op de Tripadvisor-website op https://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Destinations.

Het voorgaande is een persbericht van de PR-afdeling van de Thaise overheid.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.