Twaalf mensen gearresteerd in Phuket wegens hanengevechten

Phuket -

Twaalf mensen werden in Thalang gearresteerd nadat ze betrapt waren op het kijken naar een hanengevechtprogramma en gokken.

Administratieve functionarissen van het districtskantoor van Thalang vertelden de Phuket Express dat zij en de politie van Thalang eerder deze week twaalf verdachten hebben gearresteerd in een huis in het subdistrict Sri Soonthorn.

Ze werden aangetroffen tijdens het kijken naar een hanengevecht op een televisie en tijdens het gokken. Ze werden naar het politiebureau van Thalang gebracht. Zij worden beschuldigd van deelname aan illegaal gokken (hanengevechten via televisie).

De huiseigenaar wordt geconfronteerd met aanvullende aanklachten wegens het exploiteren van een illegale gokoperatie.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.