Saoedi-Arabische man gearresteerd in Phuket omdat hij een minderjarige zou hebben weggenomen van zijn ouderlijke voogd

Phuket -

Een Saoedi-Arabiër Een man werd gearresteerd op de internationale luchthaven van Phuket nadat hij naar verluidt een minderjarige onder de 18 jaar bij zijn ouders had weggehaald.

Dat vertelde Phuket Immigration aan de Phuket Express op vrijdag 19 januarith) arresteerden ze een 41-jarige Saoedi-Arabische man op de internationale aankomstterminal.

Hij wordt ervan beschuldigd een minderjarige van meer dan 15 jaar oud, maar niet ouder dan 18 jaar oud, van zijn ouders of voogd te hebben weggenomen wegens obsceniteit, zelfs als er toestemming voor was gegeven. Hij werd teruggebracht naar het politiebureau van Patong voor verdere juridische stappen.

De naam van de verdachte en de details van de situatie zijn voor de pers verborgen gehouden. De Saoedi-Arabische man heeft geen verklaring aan de pers afgegeven.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.