Rus verdacht van illegale gids bij Temple in Chalong

Chalong-

Een Rus wordt ervan verdacht op te treden als illegale reisleider bij een tempel in Chalong.

Ambtenaren van het Bureau voor Toerisme en Gidsen en de toeristenpolitie van Phuket inspecteerden de Phra Yai-tempel (Big Buddha-tempel) in Chalong, Mueang Phuket.

Agenten controleerden de registraties van reisleiders en er werd een Thaise reisleider gevonden zonder rijbewijs terwijl hij als reisleider werkte. Ondertussen werd een Rus aangetroffen die ervan verdacht wordt op te treden als illegale reisleider. Agenten hadden echter niet genoeg bewijs om de Rus te arresteren. Van beiden zijn echter de gegevens vastgelegd in het Immigratiesysteem.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.