Losgeslagen Russische man breekt in bij het gouverneurskantoor van Phuket en probeert een motor te stelen

Phuket -

Een grillige en losgeslagen Russische man brak in in het kantoor van de gouverneur van Phuket in het provinciehuis van Phuket aan Tha Kraeng Road in Talad Nuea, Phuket Town, voordat hij later probeerde een motorfiets te stelen.

Dat vertelde de provinciale politie van Phuket woensdag (17 januari) aan de Phuket Expressth) dat de glazen deur naar het kantoor van de gouverneur van Phuket (de heer Sophon Suwannarat), dat zich op de 4eth vloer van het gebouw van het provinciehuis van Phuket, werd kapot aangetroffen. Er werd bloed gevonden op de vloer voor de kamer. Onder het bureau van de secretaris werd vlakbij een hamer gevonden met een bloedvlek.

De onbekende bewaker vertelde de politie om 2 uur. in de vroege ochtend vond hij een shirtloze buitenlander die zich op de eerste verdieping verstopte. Hij probeerde hem te vangen, maar de buitenlandse man vluchtte naar een bovenverdieping voordat de bewaker de politie belde. De politie arriveerde bij het gebouw, maar kon de buitenlandse man niet vinden.

Om 4 uur De politie hoorde het geluid van brekend glas, maar kon de verdachte nog steeds niet vinden. Een huishoudster vond 's ochtends de kapotte glazen deur van het kantoor van de gouverneur van Phuket.

De politie van Phuket City werd later door bezorgde lokale bewoners op de hoogte gebracht dat een shirtloze, schoenloze en grillige buitenlandse man een motorfiets probeerde te stelen die geparkeerd stond voor een supermarkt in de buurt van het provinciehuis van Phuket. De buitenlandse man zat onder het bloed aan zijn handen en voeten.

De verdachte werd uiteindelijk gearresteerd, hoewel hij door de politie als buitengewoon oncoöperatief werd omschreven voordat hij naar een plaatselijk ziekenhuis werd gebracht. De man werd later door de politie geïdentificeerd als een 24-jarige Russische man en werd beschreven als extreem grillig en mogelijk lijdend aan geestelijke gezondheidsproblemen of drugsmisbruik. Zijn naam werd niet vrijgegeven door politieagenten. Door de grillige gemoedstoestand van de verdachte kon hij geen antwoord geven op vragen over zijn bizarre gedrag.

Zodra de man hersteld is van zijn verwondingen, wordt hij waarschijnlijk beschuldigd van meerdere juridische overtredingen en vervolgens gedeporteerd nadat hij enige tijd voor zijn misdaden heeft uitgezeten, zei de politie van Phuket.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.