Man gearresteerd met 15,000 meth-pillen in Chalong

Chalong-

Een 30-jarige man werd in Chalong gearresteerd met 15,000 methamfetaminepillen en crystal methamfetamine.

Dat vertelde de grenspolitie 425 aan de Phuket Express op dinsdag 16 januarith) arresteerden ze een man die alleen werd geïdentificeerd als de heer Pond, 30, uit Chalong. Bij hem werd 257.9 gram crystal methamfetamine en 15,000 methamfetaminepillen in beslag genomen. Hij werd gearresteerd bij de ingang van Soi Tanuthep aan de Chao Fa West Road.

Hij werd naar het politiebureau van Chalong gebracht waar hij werd beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.